IT TheRestaurant 2 - шаблон joomla Форекс

 Ponudniki Poročnih Storitev 

prevozi porocni video porocno potovanje porocni kraji porocni licenje porocni prstani in nakit porocna fotografija porocna obleka in dodatki porocna torta porocna vabila porocna darila lepotni koticek organizacija poroke pogostitev in catering glasba in ples cvetje in dekoracija


POSNETKI IZ ZRAKA

Napisal

V zadnjih petih letih so poročni fotografi in snemalci začeli uporabljati pri svojem delu brezpilotna letala ali t.i. "dron", ki ujamejo posnetke iz zraka, česar se je bilo do sedaj skoraj nemogoče posluževati brez velikega finančnega vložka. Posnetki iz zraka popestrijo poročne fotografije ali video in celotno dogajanje prikažejo iz čisto drugega zornega kota. Kljub temu pa dron ni igrača in so lahko v napačnih rokah celo nevarni.

Nekaj dejstev, ki govorijo v prid in slabost brezpilotnim letalom.

Plusi:

  • Brezpilotna letala naredijo čudovite posnetke iz zraka, ujamejo podrobnosti iz zornih kotov ptičje perspektive, ki jih nobena oseba ne more.
  • Droni so veliko cenejša alternativa nekdanjih posnetkov iz helikopterjev.
  • Če si že vzamete veliko časa, da izberete čudovito prizorišče za poročni dan, z dronom lahko le tega prikažete v vsej njegovi veličini - vso okolico, arhitekturo, naravo,...
  • Ker pritegnejo pozornost gostov znajo taki posnetki biti tudi dodaten plus.

Minusi:

  • Dron je lahko moteč, saj lahko z motorji dela hrup.
    Zadnja stvar, ki ste jo želeli, je letalo, ki brni med poročnimi zaobljubami.
  • Vsi kraji niso primerni za dron - na primer zaprta prizorišča, prizorišča kjer je veliko dreves, električnih napeljav ali žic.
  • Brezpilotna letala so neke vrste spektakel. Ti bodo skoraj zagotovo pritegnili pozornost gostov stran od mladoporočencev.
  • V primeru padavin na dan poroke, drona ne moremo uporabiti. Prav tako v močnem vetru.

Video ekipa Najlepšega dne vam ponuja profesionalne zračne posnetke, ponudbo si lahko ogledate na njihovi spletni strani.

AVTOR: Najlepši dan

Mediji

Dajana & Damjan - Wedding day 08.08.2015
Prijavite se za komentiranje

Posebna ponudba

x
Vpiši svoje podatke:
Vpiši svoje podatke in poslali ti bomo Poročni Planerček, da bo tvoje planiranje najlepšega dne res sproščeno.