IT TheRestaurant 2 - шаблон joomla Форекс

 Ponudniki Poročnih Storitev 

prevozi porocni video porocno potovanje porocni kraji porocni licenje porocni prstani in nakit porocna fotografija porocna obleka in dodatki porocna torta porocna vabila porocna darila lepotni koticek organizacija poroke pogostitev in catering glasba in ples cvetje in dekoracija


Boštjan Bračič- fotograf, romantik in glasbenik

Napisal

Veliko pridevnikov označuje Boštjana. Sama sem ga uspela spoznati, kot zasanjanega romantika, ki s kitaro vabi nasmeh na obraz in s fotoaparatom lovi čustva in nepozabne trenutke.

 

  1. Zakaj ravno poročna fotografija?

V osnovi sem portretni fotograf in poroka je samo en velik portretni shooting. Lovljenje trenutkov ljudi, ki se zgodijo samo enkrat - če gre vse po sreči :).

Poročna fotografija je ena redkih vrst fotografije, ki kar kipi od najpristnejših in najbolj ganljivih trenutkov v življenju posameznika. In zato sem se med drugim odločil, da bom fotografiral poroke. Ker verjamem, da so ti trenutki, najdragocenejše in tisto edino, kar nam na koncu ostane. Seveda, poleg žene in moža :)

 

  1. Si romantik. Se ti zdi, da so zato tvoje fotografije drugačne?

Ja, sem. Ja, so. Romantične. Ne vem......, to bi moral vprašati tiste, ki se odločijo zame. Ne maram poziranja, zaigranih nasmehov...., ampak težim k pristnosti. Želim ustvarjati fotografije ob katerih se bo še mnogo let za tem, ko so bile narejene, orosilo oko, zatresla ustnica, rodil objem in  se osvežil spomin na zavedanje, zakaj sta si  dahnila tisti DA. To me žene. To je tisti moj drive. Vse ostalo je nepomembno.  

  1. Kaj je pomembno pri izbiri poročnega fotografa?

2 stvari. Dober odnos in vse ostalo !!!! :)))) Biti poročni fotograf je biti naprej prijatelj, ki spoštuje in se drži vseh dogovorov. Takoj zatem je kemija, ki se mora čutiti že na spoznavnem sestanku ob skodelici čaja. Preprosto  "zaštekat" se moramo. Zelo pomembno je, da si par ogleda fotografove fotografije porok v celoti, da vidi, kak je njegov stil, katere trenutke najraje izbira itn... Verjemite mi, cena fotografa je, v resnici, zelo nepomebna.....ker na koncu, če fotografije ne bodo, kar sta si želela,....bo vedno prisotna misel: "Zakaj se nisva odločila zanj in odštela nekoliko več denarja." Ne smemo pozabiti, da na koncu, ko bend utihne, ko torta izgine v ustih sladkosnednih svatov, ki se počasi odpravijo domov....ostanejo samo fotografije. Lahko so dobre ali slabe. O tem odločata ona in on, ko izbirata fotografa.

  1. Kaj lahko na poročni dan od tebe pričakujeta mladoporočenca?

Pričakujeta lahko natančno tisto, kar smo se dogovorili. Začne pa se s tem, da sem tam pred vsemi ostalimi, pripravljen na dan, ki je njima eden najpomembnejših v življenju. Če se fotograf tega zaveda, bo vedno dal od sebe največ kar zmore. To pomeni, da bom ves čas ob njiju in njima najbližjih. Ko bo to potrebno, bom prevzel iniciativo in vodil dogajanje, večino časa pa ostajal neopazno prisoten. Z nasmeškom na obrazu in fotoaparatom v rokah. Med obredom ali zabavo ju lahko presenetim z odpeto melodijo po njunem izboru in tudi tako naredim nekaj, kar bo naredilo njuno poroko še posebnejšo. V kolikor se med samim poročnim dnem rodi kaka ideja za fotografijo nečesa posebnega - zato sem tam, da se na take reči odzovem in poskrbim, da želje ne ostanejo neuresničene. In šele takrat, ko je vse, kar mislita, da bi rada imela na fotografijah narejeno, je moje delo za tisti dan, končano.

  1. Priporočaš predporočno fotografiranje?

Priporočam. Tako imamo dober razlog, da se spoznamo in malo navadimo drug na drugega. Se pogovorimo, uskladimo še zadnje detajle in tako nam nepozabne fotografije ne morejo uiti.

  1. Kakšen je tvoj nasvet zaročencema za organizacijo poroke?

Draga moja....ne pozabita....vajina poroka je najprej VAJINA. In tako si jo tudi organizirajta. Poskrbita, da bodo gostje siti in napojeni, bend uigran in zabaven...vidva pa medsebojno povezana in predana. Vzemita si dovolj časa za vse. Začnita kako leto prej, ne hitita. V kolikor pa ugotovita, da potrebujeta pomoč, pokličita nekoga, ki se ukvarja z organizacijo porok, mu zaupajta svoje želje in prepustita skrbi drugim. Vse v življenju se začne z dobro izbiro. Tudi bodoče žene, moža ali fotografa ;).

https://www.boskography.com/

Prijavite se za komentiranje

Posebna ponudba

x
Vpiši svoje podatke:
Vpiši svoje podatke in poslali ti bomo Poročni Planerček, da bo tvoje planiranje najlepšega dne res sproščeno.