IT TheRestaurant 2 - шаблон joomla Форекс

 Ponudniki Poročnih Storitev 

prevozi porocni video porocno potovanje porocni kraji porocni licenje porocni prstani in nakit porocna fotografija porocna obleka in dodatki porocna torta porocna vabila porocna darila lepotni koticek organizacija poroke pogostitev in catering glasba in ples cvetje in dekoracija


Božični akustični koncert- Parni Valjak

Napisal

Božični čas je čas topline, ljubezni in skupnih trenutkov. Vsak dan je pravi za drobne pozornosti in lepe besede, pa vendar vsak dan nimamo časa zato, da naredimo večer res nekaj posebnega.

Kdaj sta nazadnje plesala ob prijetni glasbi, objeta in zasanjana, ob melodijah in verzih, ki jih vsi poznamo? Morda, ko sta se spoznala, ko sta se sramežljivo držala za roko in delila nasmehe? Parni Valjak je skupina naše in vaše in njihove mladosti. Združuje generacije in s svojimi pesmimi zbuja spomine. Le kdo ne pozna pesmi »Uhvati ritam« in »Jesen u meni«?

 

Kot izvajalci so člani Parnega Valjaka vedno strmeli k najvišjim možnim standardom in publiki poklonili vsakič svoj absolutni maksimum. Po 20 posnetih albumih, številnih zasluženih nagradah in nepozabnih koncertih bodo na dveurnem koncertu v 8 članski zasedbi razvajali ušesa publike v Festivalni dvorani Lent v Mariboru.

Fatje so zasebni pravi romantiki, kar se odraža v besedilih pesmi, ki so večinoma ljubezenska. Ravno takšna, da pobožajo vaju na Božič. Privoščita si najbolj romantičen koncert Božični dan in se zazibajta v ritmih nostalgije.

Ne pozabita pravočasno kupiti vstopnice preko EVENTIMA. Imejta se rada in se vidimo 25.12.2017 v Festivalni dvorani Maribor, ob 21 uri.

Prijavite se za komentiranje

Posebna ponudba

x
Vpiši svoje podatke:
Vpiši svoje podatke in poslali ti bomo Poročni Planerček, da bo tvoje planiranje najlepšega dne res sproščeno.