IT TheRestaurant 2 - шаблон joomla Форекс

 Ponudniki Poročnih Storitev 

prevozi porocni video porocno potovanje porocni kraji porocni licenje porocni prstani in nakit porocna fotografija porocna obleka in dodatki porocna torta porocna vabila porocna darila lepotni koticek organizacija poroke pogostitev in catering glasba in ples cvetje in dekoracija


OGLAŠEVANJE

Napisal

Poročni dan je potrditev ljubezni in dan, za katerega zaročenca želita, da je izpeljan popolno.  Portal Poročni Planer bodočim mladoporočencem nudi vse pomembne informacije za načrtovanje poroke. Ob 24- urni informativno podpori, lahko mladoporočenci iščejo navdih med zgodbami resničnih porok, članki v blogu ter izbirajo ponudnike poročnih storitev.

 S pomočjo iskalnika lahko pari iščejo ponudnike po ključnih besedah, dejavnosti, regiji in oddaljenosti od njihovega doma.

Dodano vrednost predstavlja poročni planer, ki ga neveste dobijo brezplačno ob prijavi na e-novičke in ga lahko natisnejo ter uporabljajo ob načrtovanju poroke.

Cilj portala je nuditi bodočim mladoporočencem vse potrebne informacije za uspešno planiranje poročnega dne ter jih povezovati z najboljšimi ponudniki poročnih storitev.

Če se želite predstaviti parom ali pa želite z nami sodelovati, nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Prijavite se za komentiranje

Posebna ponudba

x
Vpiši svoje podatke:
Vpiši svoje podatke in poslali ti bomo Poročni Planerček, da bo tvoje planiranje najlepšega dne res sproščeno.