IT TheRestaurant 2 - шаблон joomla Форекс
Ordinacija dentalne medicine dr. Patricia Marčetić

Ordinacija dentalne medicine dr. Patricia Marčetić

Pavlenski put odvojak 7, Croatia
+385 1 4822 137

Ordinacija dentalne medicine dr. Patricia Marčetić

Karbonoir d.o.o.

Karbonoir d.o.o.

Ulica ob hrastih 11, Slovenia

Karbonoir d.o.o.

GOSTILNA REPNIK

GOSTILNA REPNIK

Vrhpolje pri Kamniku 186, Kamnik, Slovenia
(0)1 839 12 93

GOSTILNA REPNIK

KLEMEN LAJEVEC PHOTOGRAPHY

KLEMEN LAJEVEC PHOTOGRAPHY

Ulica Hermana Potočnika 28, Ljubljana, Slovenia
041 608 810

KLEMEN LAJEVEC PHOTOGRAPHY

BOŠTJAN BRAČIČ PHOTOGRAPHY

BOŠTJAN BRAČIČ PHOTOGRAPHY

Zgornji Duplek 137a, Upravna enota Maribor, Slovenia
041 966 362

BOŠTJAN BRAČIČ PHOTOGRAPHY

 Ponudniki Poročnih Storitev 

prevozi porocni video porocno potovanje porocni kraji porocni licenje porocni prstani in nakit porocna fotografija porocna obleka in dodatki porocna torta porocna vabila porocna darila lepotni koticek organizacija poroke pogostitev in catering glasba in ples cvetje in dekoracija


Karbonoir d.o.o.

Karbonoir d.o.o.
Kontaktna oseba: Karbonoir d.o.o. (+)
Naslov: Ulica ob hrastih 11, 1291 šKOFLJICA, Slovenia

karbonoir

Karbonoir d.o.o. 0 5 0

Povprečna 0 Ocene

Vaša ocena

Regija/tip dogodka: Osrednja Slovenija
  • Opis podjetja
  • Zemljevid
  • Galerija slik
  • Odpiralni čas

Začetek


Zgodba z aktiviranim ogljem se je pričela razvijati že dolgo nazaj, saj se ga že več kot 10.000 let uporablja v medicini, danes pa postaja vse bolj nepogrešljiv dodatek tudi v kozmetični industriji. Prejšnje generacije aktiviranemu oglju za lepotne namene niso posvečale tako velike pozornosti, zdaj pa se ljudje čedalje bolj zavedamo lepotilne moči, ki prihaja iz narave.


 Ideja


Z veliko navdušenja, otroške radovednosti in naklonjenosti naravi smo se odločili, da aktiviranemu oglju povrnemo nekdanjo slavo in ga ponovno postavimo med vodilne produkte na področju kozmetike. Karbonoir kolekcijo smo začeli z najosnovnejšim in hkrati najbolj čistim izdelkom – aktiviranim ogljem za beljenje zob. Kmalu se bo Karbonoir družini pridružil nov izdelek in upamo, da bo tudi z vašo podporo naša družina vse večja in večja. Aktiviranemu oglju in njegovim učinkom smo se 100 % posvetili takoj, ko smo videli prve pozitivne povratne informacije – teh imamo sedaj že mnogo in to je tudi razlog, da v oglju najdemo vedno nove ideje in navdih. S pomočjo družine in prijateljev je kolekcija Karbonoir zaživela. Zato HVALA! Hvala tudi tebi!


Želja


Aktivirano oglje je čudovito. Naravno. Razstrupljevalno. Antiseptično. In ima izjemno absorbcijsko delovanje. Zato želimo, da ga spoznajo vsi. Mladi in malo starejši. Da ga uporabljajo vsi. Tako v domači lekarni in kozmetiki kot v profesionalni uporabi. Vsak dan. Da postane nega kože in skrb za zdravje vsakodnevni ritual! Želimo, da na strani karbonoir.si najdeš čim več uporabnih informacij. Da aktivirano oglje tako dobro spoznaš, da ga uporabljaš po svoje! Čisto zase in čisto na svoj način. Ker le ta je pravi!  Če pa slučajno potrebuješ pomoč, smo ti vedno na voljo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.!


Obljuba


Obljubimo, da so vsi Karbonoir izdelki popolnoma naravni. Da smo ti in ti bomo vedno na voljo za vsak nasvet. Da aktivirano oglje res pomaga – ampak ga uporabljaj vsaj 21 dni! Da se boš v aktivirano oglje zaljubil/a s prvo uporabo. Obljubimo, da bomo svoje delo še naprej opravljali tako strastno, kot ga opravljamo sedaj!

Odpiralni čas

Ponedeljek
PO DOGOVORU
Torek
PO DOGOVORU
Sreda
PO DOGOVORU
Četrtek
PO DOGOVORU
Petek
PO DOGOVORU
Sobota
ZAPRTO
Nedelja
ZAPRTO

Posebna ponudba

x
Vpiši svoje podatke:
Vpiši svoje podatke in poslali ti bomo Poročni Planerček, da bo tvoje planiranje najlepšega dne res sproščeno.