IT TheRestaurant 2 - шаблон joomla Форекс
KLEMEN LAJEVEC PHOTOGRAPHY

KLEMEN LAJEVEC PHOTOGRAPHY

Ulica Hermana Potočnika 28, Ljubljana, Slovenia
041 608 810

KLEMEN LAJEVEC PHOTOGRAPHY

 Ponudniki Poročnih Storitev 

prevozi porocni video porocno potovanje porocni kraji porocni licenje porocni prstani in nakit porocna fotografija porocna obleka in dodatki porocna torta porocna vabila porocna darila lepotni koticek organizacija poroke pogostitev in catering glasba in ples cvetje in dekoracija


KLEMEN LAJEVEC PHOTOGRAPHY

KLEMEN LAJEVEC PHOTOGRAPHY
Kontaktna oseba: KLEMEN LAJEVEC PHOTOGRAPHY (+)
Naslov: Ulica Hermana Potočnika 28, 1000 Ljubljana, Ljubljana, Slovenia
Telefonska št.: 041 608 810

KLEMEN LAJEVEC PHOTOGRAPHY 5 5 0

Povprečna 2 Ocene

Vaša ocena

Regija/tip dogodka: Osrednja Slovenija
  • Opis podjetja
  • Zemljevid
  • Galerija slik
  • Video predstavitev

Je član prestižnega svetovnega združenja profesionalnih fotografov NPS (Nikon Professional Services). Sodeluje kot član v različnih fotografskih natečajnih komisijah. Svoje fotografije objavlja v revijah Gea, Adria Inflight Magazine, Gleitchirm, National Geographic, DiZ,... Sodeluje z vodilnimi slovenskimi oglaševalskimi agencijami.


Fotografira tudi extremne športe, a vedno znova ugotavlja, da je najzahtevnejša prav poročna fotografija. Neponovljivost in enkratnost trenutkov, zahtevne in hitro spreminjajoče se svetlobne razmere se dodajo napetost že tako veliki odgovornosti: posneti začetek nove družine in s poročnim albumom ustvariti prvo družinsko dediščino.


Skupaj z ženo Katarino sta ustvarila prepoznaven, svež, inovativen, dinamičen in sodoben slog fotografiranja in oblikovanja v poročni fotografiji. Fotografska strast, tehnična brezhibnost, ekskluziven design in veselje do dela z ljudmi so brez dvoma kombinacija, ki jo pari želijo pri svojem poročnem fotografu.


Z veseljem bosta del vajine poročne pravljice.


Posebna ponudba

x
Vpiši svoje podatke:
Vpiši svoje podatke in poslali ti bomo Poročni Planerček, da bo tvoje planiranje najlepšega dne res sproščeno.